okładka

Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego

Kowalczyk, Roman, Lenart, Andrzej, Lewicki, Piotr Paweł Redakcja., Pałacha, Zbigniew, Wydawnictwo WNT

Rok wydania: 2014.

Technologia żywności, Maszyny i narzędzia przemysłowe, Podręczniki akademickie

Autor
Kowalczyk, Roman
Lenart, Andrzej
Lewicki, Piotr Paweł Redakcja.
Pałacha, Zbigniew
Wydawnictwo WNT
Tytuł
Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego
ISBN
978-83-7926-140-6
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwo WNT,
Rok wydania
2014.
Numer wydania
Wyd. 4., 2. dodr.
Objętość
467, [1] s. :
Rozmiary
24 cm.
UKD
(075.8)
664
Hasła przedmiotowe
Technologia żywności
Maszyny i narzędzia przemysłowe
Podręczniki akademickie
Informacje dodatkowe
Bibliogr. s. 461-462. Indeks.
Dla studentów wydz. technologii żywności i techniki rolniczej akademii rolniczych oraz studentów specjalizujących się w zagadnieniach dotyczących aparatury przemysłu spożywczego.
020
%a 9788379261406
080
%a (075.8)
080
%a 664
245
%a Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego /
250
%a Wyd. 4., 2. dodr.
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwo WNT, %c 2014.
300
%a 467, [1] s. : %b il. ; %c 24 cm.
504
%a Bibliogr. s. 461-462. Indeks.
521
%a Dla studentów wydz. technologii żywności i techniki rolniczej akademii rolniczych oraz studentów specjalizujących się w zagadnieniach dotyczących aparatury przemysłu spożywczego.
650
%a Technologia żywności
650
%a Maszyny i narzędzia przemysłowe
655
%a Podręczniki akademickie
700
%a Kowalczyk, Roman
700
%a Lenart, Andrzej
700
%a Lewicki, Piotr Paweł %e Redakcja.
700
%a Pałacha, Zbigniew
710
%a Wydawnictwo WNT
920
%a 978-83-7926-140-6