Lewicki, Piotr Paweł Redakcja.
Tytuł
Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwo WNT,
Numer wydania
Wyd. 4., 2. dodr.
Hasła przedmiotowe
Technologia żywności
Maszyny i narzędzia przemysłowe
Informacje dodatkowe
Bibliogr. s. 461-462. Indeks.
Dla studentów wydz. technologii żywności i techniki rolniczej akademii rolniczych oraz studentów specjalizujących się w zagadnieniach dotyczących aparatury przemysłu spożywczego.
245
%a Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego /
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwo WNT,
%c 2014.
300
%a 467, [1] s. :
%b il. ;
%c 24 cm.
504
%a Bibliogr. s. 461-462. Indeks.
521
%a Dla studentów wydz. technologii żywności i techniki rolniczej akademii rolniczych oraz studentów specjalizujących się w zagadnieniach dotyczących aparatury przemysłu spożywczego.
650
%a Technologia żywności
650
%a Maszyny i narzędzia przemysłowe
655
%a Podręczniki akademickie
700
%a Lewicki, Piotr Paweł
%e Redakcja.